eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plFinanseGrupypl.biznes.bankico zamiast BPH? › Re: co zamiast BPH?
  • Data: 2007-11-03 12:32:06
    Temat: Re: co zamiast BPH?
    Od: krzysztofsf <k...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 3 Lis, 10:15, Mithos <f...@a...pl> wrote:
    > krzysztofsf napisał(a):
    >
    > > No coz, najsmaczniejsze wedliny i pieczywo sa z regoly w punktach
    > > bezkartowych. I tak sa drogie, a jakby jeszcze podniesli ceny o marze
    > > karciane, to ......
    >
    > Przeczytaj sobie moze mojego wczesniejszego posta :) Ja sniadan i
    > kolacji (w standardowym rozumieniu jako buleczka + serek czy wedlina)
    > nie jadam, wiec i standardowe zakupy robie sporadycznie. A w sklepie,
    > ktory mam kolo siebie wedliny sa znosne i nie jest to bynajmniej jakis
    > hiper czy super market. To po prostu "wszystkomajacy" sklep, de facto
    > jedyny w mojej okolicy.
    >

    Moj wpis nie dotyczyl ciebie konkretnie, a miejsc gdzi esa dobre
    wedliny i pieczywo,
    Wole po prostu kupowac wedliny z jak najmniejsza iloscia soji i wody.
    Soje preferuje osobno np. w postaci kotletow sojowych.
    W marketach wedliny, poza niektorymi salami i szynkami dojrzewajacymi
    od 40zl za kilogram wzwyz, maja przewaznie pelno wypelniaczy.
    No ale potrafie (to w marketach) spedzic kilkanascie minut przed polka
    z konserwami mielonkami wieprzowymi i nie kupic rzadnej, bo wszystkie
    maja w skladzie od 4 (!!!!!) % miesa wieprzowego do 65% - a ja
    preferuje konserwy od 90% miesa wzwyz - i kupuje je, przewaznie w
    LIdlu.
    I tyle...


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1