eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plFinanseGrupypl.biznes.bankiRe: Kontrasty... › Re: Kontrasty...
  • Data: 2019-02-18 10:06:55
    Temat: Re: Kontrasty...
    Od: Waldek <m...@n...dam> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2019-02-18 o 02:24, Eneuel Leszek Ciszewski pisze:

    > Kwasi -- na jogurt lub kefir...
    > (co dodasz -- to uzyskasz)

    A co dodajesz ?
    Bo o ile wiem, aby uzyskać skrzepy mleka (na ser)
    to "renomowani" producenci dodają podpuszczkę
    - siakiś ekstrakt z krowich żołądków

    Czyli jak nic nie dodam to nic nie uzyskam :D
    IMO mleko z kartonu UHT czy też inaczej pasteryzowane
    samo z siebie prędzej się zepsuje niż klasycznie skwasi

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1