eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plFinanseGrupypl.biznes.bankiKH powinny być inaczej liczone › Re: KH powinny być inaczej liczone
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.samoylyk.n
    et!aioe.org!myo0mWpABPM5qNkyOD80FA.user.46.165.242.91.POSTED!not-for-mail
    From: Animka <a...@t...wp.pl>
    Newsgroups: pl.biznes.banki
    Subject: Re: KH powinny być inaczej liczone
    Date: Sun, 10 Jul 2022 13:58:34 +0200
    Organization: Aioe.org NNTP Server
    Message-ID: <taeeu0$1315$1@gioia.aioe.org>
    References: <t8acvq$ahs$1$PiotrGalka@news.chmurka.net> <t8qcon$jq9$1@gioia.aioe.org>
    <t94is2$ca6$1$PiotrGalka@news.chmurka.net>
    <m...@i...localdomain> <t9t8h7$1s9f$1@gioia.aioe.org>
    <1hxljl2hhifzh$.30d7hei6iyrq.dlg@40tude.net>
    <t9vn4q$rmr$1@gioia.aioe.org> <m...@i...localdomain>
    <ta1rkq$qs3$1@gioia.aioe.org> <62c47309$0$567$65785112@news.neostrada.pl>
    <1...@4...net>
    <62c5677f$0$495$65785112@news.neostrada.pl>
    <1ek44sr3okr8i$.1jaf49jallgnr$.dlg@40tude.net>
    <m...@i...localdomain>
    <1gqmfzw2lrdwo.3bi7e55ezogf$.dlg@40tude.net>
    <m...@i...localdomain>
    <10lap3nrg8xjs.wpy358x3ccxr$.dlg@40tude.net>
    <m...@i...localdomain>
    <8...@4...net>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Info: gioia.aioe.org; logging-data="35877";
    posting-host="myo0mWpABPM5qNkyOD80FA.user.gioia.aioe.org";
    mail-complaints-to="a...@a...org";
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:91.0) Gecko/20100101 Thunderbird/91.11.0
    Hamster/2.1.0.11
    Content-Language: pl
    X-Notice: Filtered by postfilter v. 0.9.2
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.biznes.banki:663871
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2022-07-08 o 11:05, Olin pisze:
    > Dnia Thu, 07 Jul 2022 16:55:46 +0200, Krzysztof Halasa napisał(a):
    >
    >> Normalnie (w tamtym okresie) to nie było dnia, żeby (świeży, tzn.
    >> normalny) chleb doczekał w sklepie do popołudnia.
    >>
    >> W każdym razie ten czerstwy (jak kamień) chleb to nie była pozostałość
    >> z poprzedniego dnia z tego sklepu. Może z jakiegoś magazynu albo innego
    >> ośrodka "specjalnego" żywienia.
    >
    > Sprawa jest prosta. W najlepszym z ustrojów uspołecznione zakłady wypiekały
    > chleb od razu nieświeży.

    Teraz też tak jest.Piekarnie odbierają stary chleb z marketów. Pieką i
    trochę przypalony znowu dostarczają sklepom.


    --
    animka

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1